ROUW OP JE DAK

Niemand ontkomt eraan: de dood. En waar rituelen kunnen bijdragen aan rouwverwerking, zijn er daar maar weinig van buiten de context van een kerk of ander geloof. Iedereen rouwt op zijn eigen manier.

TAFELERVARINGEN

We leven in een snelle wereld. Vaak is de avondmaaltijd een van de weinige momenten waarop we echt tijd en aandacht voor elkaar hebben. Om deze ervaring nog betekenisvoller te maken, zou het mooi zijn om de producten die we gebruiken met meer zorg te benaderen.

Stella Toont is opgezet door mij, Stella Toonen. Ik ben een jonge, speelse ontwerpster met een sterke focus op textiel. In mijn atelier in Amsterdam Oost broed ik op concepten, verdwaal ik in lijnstructuren, voer ik experimenten uit en zoek ik naar verrassende kleurcombinaties. Hierbij speel ik in op actuele situaties in de wereld, op een manier die dicht bij mezelf staat.

MUDDER UP

Alle kinderen zijn kunstenaars. Maar hoe blijf je kunstenaar als je opgroeit? Die terechte vraag stelde Picasso ooit en hij past goed bij Stella’s afstudeerproject Mudder Up.


Stella Toonen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 555 85703
Instagram: stella.toont